Зимен тур

Зимно меню в Периволас

Зимен кулинарен тур на "Арт Идея Бг"

Конна база „Периволас”

В село Бачево това е място за езда, разходка на кон, професионални занимания и вкусни местни гозби.  

Базата е разположена в началото на селцето след табелата, като до нея се стига по черен път в ляво от шосето. 

На красивия  хълм с панорама към Пирин планина са изградени къща за гости с ресторант и два апартамента, широк чардак, конюшня с боксове за конете и манеж за тренировка.

Всеки апартамент се състои от две стаи- спалня и дневна с кухненски бокс и диван, както и от самостоятелен санитарен възел.

Ресторантът е слънчев и уютен

Подходящ е за сбирки във всякакъв формат. 

Гости и ездачи могат да се насладят на истинска домашна храна, приготвена от домакините: домашна закуска, боб в гърне, гювечи, шупла, баница, агнешко по местна рецепта, саздърма, печени картофи, суджук и кървавица, сладко, сладкиши, билков чай и домашни сиропи, както и на най-доброто вино от Мелнишкия край и долината на Струма. 

Важна отметка е, че всички хранителни продукти, които се използват са от местните фермери. Така конна база „Периволас” подкрепя каузата „Фермата близо да нас”.

За по-големи групи менюто се изготвя по предварителна заявка. На място може да се пие кафе, чай и леки напитки, да се поръчат салати, аламинути, скара и др.

Апартаментите са оборудвани със спалня, дневна  и кухненски бокс като се предлагат на цена 50,00лв. на ден.

Конна база Периволас организират специални събития като сватби според българския обичай в партньорство със Сдружение "Ортосия" и ретро фото с колекция от български носии за малки и големи.

www.perivolasbg.com

Адрес

село Бачево община Разлог

Телефони

+359887769946

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.