Зимен тур

Уикенд далеч от града

В заскрежената януарска утрин пътят ни води към Бачево за интересно кулинарно приключение. 

Не може да се отрече, че Конна База Периволас в село Бачево е с невероятно местоположение. Издигната на високо и обърната на югоизток, тя предлага пейзаж към цялата планинска верига на Пирин и Разложката котловина. 

В семейното ресторантче готвят по изпитани домашни рецепти и предлагат кисело мляко, сирене и кашкавал- местно производство, чай, кафе и десерти. Домакините са отворени за съвместни кулинарни начинания и често осъществяват тиймбилдинги,  детски лагери и задушевни сватби с известните музиканти от селото. 

Капацитет: 30 места на закрито, чардак с 12 места. На двора има кът за деца, пейки и маси за безгрижно прекарване на времето.

Периволас е на 15км. от Банско. Пътят до Бачево е асфалтиран. Отбивката за базата е след табелата Село Бачево, първата пряка в ляво.

Далеч от града Къщата за гости „Периволас“ предлага чиста природа, удобства и комфорт. Апартаментите са само два. Всеки един се състои от спалня, дневна с кухненски бокс и баня. Помещенията се обединяват от широк чардак, където се сервира по желание и с предварителна заявка закуска, обяд или вечеря. 

На въпроса какво да се прави всеки сам може да си отговори, по своя индивидуален начин. Можете да почивате, да мързелувате, сами да си приготвите храната или да слезете в ресторантчето на първия етаж. Интересна е възможността за езда. Ако не познавате този спорт, ще имате чудесна възможност за първи стъпки и за разходите с кон и водач в близката околност. Предлагат се уроци по езда с професионален инструктор и свободна езда.

В туристическата дестинацията могат да бъдат посетени: църквата в Добърско /23км./, старият град и църквата в Банско /15км./, приятният и подреден град Разлог /5км./, Пирин Голф Клуб /11км./, Паркът за танцуващи мечки в Белица /24км./.

Адрес

село Бачево

Телефони

+3590885520162

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.