Ресторанти
Аромат на домашен хляб
Хлябът е символ на пълнота, богатство и благополучие. Той се свърза със слънцето, което дарява живот и в същото време, той носи здравата връзка със земята и с човешкия труд.
Ароматът и вкусът на домашните хлябове и празнични пити е неустоим. Тяхната вътрешна част е пухкава, а кората твърда и разпукана. Този великолепен продукт трябва да бъде споделен. За това не е нужно кой знае какво- дсстатъчно е масло и пъстра шарена сол. Но в добавка на шунка, сирене, вино и добри домакини, може да се превърне в истинско пиршество.
В собствената пекарна на Пирин Голф Клуб тестото за хляба се замесва с естесвена закваска и се оставя да втасва бавно няколко пъти.
Пирин Голф Клуб участва в проекта за запазване на старите вкусове и рецепти, по инициатива на Арт Идея Бг. Така се роди забележителна фотосесия на хляба