Голф ваканция

Пирин Голф Клуб

"Пирин Голф & Кънтри Клуб е място, където се пресичат маршрутите на бизнеса, лукса, спорта и изкуството, така че всеки от тях да обогатява другите и да зададе един модел на културен туризъм"

арх. Лозан Лозанов

Петзвездният комплекс е разположен така, че да разреши по-най-добрия начин вековния спор между центровете Банско и Разлог кой е по-по-най, т.е. по средата между двата града и с амбицията да бъде най-атрактивното и предпочитано място в региона през всички сезони на годината. 

Голф клубът получава звезда за прекрасната природна среда, в която е изграден, звезда за отличното си местоположение покрай една от най-важните пътни артерии на Югозападна България и Северна Гърция- пътят към Драма, звезда за перфектното голф игрище с 18 дупки по проект на Ян Уузнам, звезда за комфортната хотелска база, звезда за разнообразието на своето меню  и ресторанти, звезда за афинитета си към изкуството и естетиката в изгражданата среда.

Курортът  е проектиран и изпъленен от най-добрите български архитекти, инженери и строители, които съумяват да претворят традиция и съвременност по безупречен начин. Общият градоустройствен замисъл и визия, конструктивните решения на клубната сграда, архитектурата на „Пирин Голф Хотел и СПА” и др. , оставят дълбоко впечатление на всеки гост. 

Малкото градче е сбъдната мечта. Тук има всичко, от което би имал нужда както всеки голфър, така и неговото семейство, и приятели. Клубната къща е специалното място. Професионален магазин, vip съблекални с душове, изискан ресторант и пура бар, кожени кресла покрай голямата камина и обширна панорамна тераса към игрището, разтуптяват сърцето на голфърите. 

Зоните за почивка, възстановяване, спорт и спа се разгръщат в няколко квартала. Първо се появяват на бял свят апартаментните комплекси Пирин 1 и 2 с открити басейни, кокетните  семейни вили край езерото, а после центърът Down Town с дизайнерския фонтан, магазините и ресторантите. В навачерието на новата 2012г. отваря врати едноименният хотел със спа център.

Ексклузивният туроператор на Пирин голф клуб е „България холидейз”. 

За информация:

www.piringolf.bg

www.piringolfhotel.com

Адрес

Пирин Голф и Кънтри Клуб

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.