Пирин Голф Хотел & Спа 5*

Пирин Голф Хотел & СПА 5*

Пирин Голф Хотел & СПА 5* е бутиков хотел, впечатляващ със своя силует и елегантното си присъствие в околната среда. Той е част от Пирин Голф & Кънтри Клуб и следва добре обмислен и осъществен инфраструктурен проект на курорт от висока категория. 

Мястото ще бъде високо оценено от всички, които предпочитат природата, естествените материали, широтата, балансът и здравословния планински климат. Впечатляваща е идеята на архитектите да стилизират във формата на сградата осанката на горд орел с прибрани крила. А вглеждайки се в планината от долната страна на хотела, ясно се очертава линията на преливане на пиринските върхове в наклона на покривите.

Вътрешното пространство на хотела е функционално разделено по начин, който да гарантира напълно спокойствието на гостите. 

Топлина, уют, кадифе, меки кресла и аромат на дърво са първите впечатления за посетителите. Фоайето плавно се разгръща в задушевно лоби с камина и артистични знаци. Картините в тази част насочват към цялостно отношение към изкуството и към философия на живота, уповаваща се на духовни ценности и естетически вкус.

Кулинарни срещи от Запад и Изток- така най-общо може да се определи концепцията на ресторантите в хотела. Могат да бъдат посетени „Европейска кухня“, „Вкусът на Азия“ и „Горски ресторант“. В близост до ресторантите е конферентният блок, което е голямо удобство с оглед провеждането на събития и съпътстващите ги кафе-паузи, фирмени обеди и вечери, бизнес закуски. Общ капацитет на залите: 210 души.

В Пирин Голф Хотел & Спа 5* ще намерите конфиденциалност и сигурност. Комфортът в стаите и апартаментите носи усещане за безвремие, така необходимо за пълноценната почивка. 

Идеите за релакс, възстановяване и зареждане с жизнени сили намират своето развитие в СПА центъра на комплекса. Изграден на площ от 5500кв.м. в него има общи термални зона и зони, подчинени на концепцията за личното пространство, индивидуалното отношение и ВИП обслужване. 

Пирин Голф Хотел и СПА работи през всички сезони.

Добре дошли!

За повече информация: www.piringolfhotel.com

Адрес

Пирин Голф & Кънтри Клуб

Телефони

+3593 747 98 200
+359 882 810 200

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.