Ресторанти

Любимо от страната на детелините

Ирландският ресторант в Пирин Голф Клуб веднага ще го познаете със зеленото на детелините, с тежестта на дървото, с примамващите фотоси от стените и уютно чувстващите се гости от най-различни краища на света.

Учудващо е, как едно разнообразно и еклектично ресторантско меню, може да бъде толкова очарователно. Кой не обича за закуска наденички, бекон и яйца и сандвичи през целия ден. А какво ще кажете за пържените картофки с бекон и лучените кръгчета, свинските ребърца и пилешки крилца. Да, няма спиране…, защото твърде изкусително е традиционното задушено агнешко със зеленчуци, овчарският пай и телешкият стек.

Ирландците са истински завоеватели на вкуса. Те претворяват и се наслаждават на рецепти и продукти от различни национални кухни. В ирландският ресторант може да се пробва свежа салата с моцарела, Чили кон карне, Телешко с териаки сос, Пиле с пармезан и българска пъстърва. Определено се усеща афинитетът към домашно приготвените храни. Предлага се супа на деня и различни сладкиши в зависимост от вдъхновението на главния готвач.

Наздраве за добрата среща!

Ресторантът работи през последните години само при организирани мероприятия

Адрес

Пирин Голф и Кънтри Клуб

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.