Пирин Голф Хотел & Спа 5*

Зима в Голф клуба

Вълнуваща, красива и запомняща се е зимата в Пирин Голф и Кънтри Клуб.

Можете да я видите и почувствате в нейните най-разнообразни форми. В истинската и същност- мразовита със силни ветрове, които се пронизват през прохода Предела и навяват снежни преспи. Със запомнящи се изгреви и топли слънчеви дни, когато на тъмносиньото небе отчетливо се открояват белите хребети на Пирин. Като настроение за празник в многобройните блещукащи светлинки на нощта.

В котловината между три планини гледките се запомнят. Насладата за очите е във всички посоки. Планинската верига на Пирин се вижда с най-високите си върхове: Вихрен, Кутело, Бански суходол, Разложки суходол, Събиците /Стъпалата, върхът, с който се свързва гр. Разлог/ и завършва с Даутов връх. Единствено от района на Драйвинг рейнджа пък се различават върховете от парков район Безбог: Кунарево, Каймакчал и пирамидата на Газей.

В противоположната посока са южните склонове на Рила и меките хълмове на Родопите.

При всички случаи зимата в Пирин Голф Клуб е топла и уютна. Тя се стопля от огъня в камините на ресторантите и във фоайетата, от меките кресла и мебелите от дърво.

Зимните ваканционни предложения акцентират на практикуването на ски и сноуборд, както и на релаксираща СПА- ваканция.

През целия зимен сезон домакините организират транспорт по график до Ски център Банско /на 13км. разстояние/. На разположение на гостите е гардероб за отдаване на ски и сноуборд под наем, както и ски/сноуборд училище. 

През този период голфърте могат да се погрижат за своето оборудване и да анализират стила си в Голф академията.

www.piringolf.bg

www.piringolfhotel.com

Адрес

Пирин Голф & Кънтри Клуб

Телефони

+359 747 98 200
+359 882 810 200

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.