IN VINO VERITAS!

Виното! Опитай и Сподели

Виното – опитай и сподели!

Wine- Taste and Share!

Посланик на добра воля, настроение и любов, ВИНОТО е богатство, предназначено за споделяне. То изисква внимание, привързаност и отношение към нещо любимо.

Общото представяне на вината от долината на Струма и Мелнишкия край в Бизнес Парк София, организирано от „Арт Идея Бг” на 17 март 2016г., бе още една успешна крачка към популяризирането на винения туризъм и вината на този млад и обещаващ регион. 

Определено, идеята за непосредствен контакт с хората на бизнеса и даването на възможност за дегустация на вина от бутикови изби, намери своя добър отклик.

Участващите: „Орбелус”, „Орбелия”, „Рупел” и „Виа Верде” са сред младите винарни на Югозапада. 

Всяка една от тях носи своята история, потърсена в чистата и неподправена красота на природата и вдъхновена от личното верую за възраждане на богатия на история и култура най-южен български край. Харесваме ги, заради отношението към земята и към хората, заради колегиалността и винаги отворените врати, за това че дават живот на забравеното българско село и поради много други винени причини.

350 души дегустираха вина за краткия обеден период от 11:00 до 17:00ч. 

Виното се опита да конкурира популярната бирената култура и да разведри строгата офис рамка. Надяваме се, силната ПР-акция за популяризиране на Долината на виното, да накара повече хора да пътуват и да дегустират вина, там където те се създават.

В стила на работата на „Арт Идея Бг”, в дегустацията се включи ресторант Fun House и шеф Иван Георгиев. 

Той направи свой кулинарен поглед към вината на Югозапада: Филе „Уелингтън” и червено вино от „Орбелия”, „Риба тон” за дебютното розе на „Виа Верде”, реплика на любимите домати със сирене, но с авокадо и сос песто за розето „Анита” на изба „Рупел” и плато от сирена за дегустацията на „Орбелус”.

На финала, тегленето на томболата- кошница с вина, подредена изцяло в концепцията на презентацията с букет цветя и чаши, с цел да бъде споделена, бе спечелена от Александър- специалист в IT сектора.

IN VINO VERITAS! ИСТИНАТА Е ВЪВ ВИНОТО!

АРТ ИДЕЯ БГ- PR, маркетинг и реклама

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефони

+359 887769946

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.