Условия за ползване

Никаква част от съдържанието на www.culinarytourism.bg не може да бъде копирана, разпространявана и използвана без изричното писмено съгласие на неговия създател.

"Вкусът на Банско" е запазена марка и под защитата на закона за авторски права.

„Вкусът на Банско” 

е амбициозeн и уникален проект на "Арт Идея Бг", осъществен със съдействието на редица известни банскалии и фотографите от  Resizestudio. Той е в основата на изграждането на Портала за кулинарен туризъм на България.

„Вкусът на Банско”

Не е само в капамата, суджука, чомлека и други култови местни ястия, а и в изкуството да живееш живота с любов към традициите на делника и празника, да отмерваш времето с камбанения звън на църковната кула, да обичаш и да се прекланяш пред величавия Пирин и да разказваш истории с прекрасни песни.

„Вкусът на Банско” е силен, запомнящ се, наситен, неповторим…

Такъв е и Вкусът на България- уникален като хората, които живеят на това късче от рая. Ние обичаме своя край. Оставаме тук и живеем, работим, за да има бъдеще старната ни!

Екипът на „Арт Идея Бг” отправя предложение към всички заинтересовани страни за включване в портала за кулинарен туризъм, като се ангажира с:

  • Изграждане на отделен профил на всеки един обект  (ресторант, сладкарница, кафене, производител на продукти и др.) на страниците на интернет портала www.culinarytourism.bg
  • Акцентиране върху спецификата на конкретния бизнес, на неговата философия и стил
  • Презентиране на екстериор и интериор /когато става въпрос за ресторанти и хотелска част/
  • Професионално фотографско заснемане на ресторантското меню и на произвежданите продукти
  • Създаване  на допълнителни статии с продуктово позициониране, в който има възможност за включване на редове на главния готвач или мениджър, специална рецепта или нещо друго атрактивно
  • Редовни пубкации в профила за кулинарен туризъм  в социалната мрежа Facebook.
  • Персонален PR

Устойчивост във времето.

АНГАЖИМЕНТИ НА ЕКИПА НА „АРТ ИДЕЯ БГ”:

  • Редовно актуализиране на информацията в кулинарния портал www.culinarytourism.bg
  • PR и отразяване на кулинарни събития и празници при предварително уведомяване за тяхното  осъществяване на официален имейл

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЕЙСТВИЕ:

  • Изготвяне на различни рекламни материали, текстове, статии, свързани с представяните обекти

“Кулинарен туризъм в България” е единствена по рода си в България дългосрочна, целенасочена, рекламна и PR кампания в многопластовото медийно пространство. 

Целта е да се стимулира и подкрепи устойчивия туристически бизнес на Югозапада, да се гради положителен образ на кулинарния бизнес, да се повиши конкурентноспособността на туристическа дестинация Югозапдна България, като се защитят типчините характеристики на региона и се създадат рекламни продукти, който да обслужват бизнеса в различните полета на неговата изява /туристически борси,  чуждестранни рекламни портали, собствена реклама/.

Екипът на "Арт Идея Бг" основава и осъществява във времето освен "Вкусът на Банско", кампании като: "Туристически център Добринище", "Разлог- освежаваща туристическа дестинация", "Избери Разлог за твоето лято", "Конна база Периволас", "Гоце Делчев и долината на река Места", "Европейска кулинарна среща в Пирин голф и кънтри клуб", "Виненият път по долината на река Струма" и др.

За контакти: 

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.