Щастлив сватбен ден

Избери си цвят

Цветовете носят скрита емоция и послание. Подсъзнателно или осъзнато те изразяват  индивидуално  усещане за красота и собствената ни уникална личност. Цветовете „отварят“ и „затварят“. Те характеризират годишните сезони и могат да бъдат тайнствени знаци.

В сватбения ден изборът на цвят на празничното тържество често е сложна проекция на цялостното светоусещане за събитието на младоженците и техния най-близък кръг.

Бялото винаги  е предпочитано. То е като бялото платно на художника, върху което младото семейство ще изрисува във времето картината на своя съвместен живот. Бялото е чистота и красота, както и чудесен фон и основа за изява на различни палитри. Добавяйки към него зелено, ние създаваме баланс между топлите и студените цветове. Вдъхваме хармония, спокойствие и щедрост. Напомняме за природата и плодородието. Нежните зелени нюанси са пролетен акцент, а в комбинация с лилиум са символ на младост и непорочност.

Розовото е сладката и романтична страна на живота. Говори за нежност, изтънченост и греховна младост. За разлика от него, червеното е сила, страст, решимост, привързаност и отдаденост, затова той е и най-обичания цвят-символ на любовта. Червеното от векове се използва като средство за предпазване от уроки, болести и лоши очи. Често червен конец се завръзва на ръката на младоженците, на малките бебета и на хора, преживяли голямо изпитание. Това е цвета на амбициозните, решителни, сигурните в своите дейстивята и успешни хора.

Виненочервеното е цветът на благородниците, на виното и розите. Знак е за уважение към добродетелите и вечните ценности. Той носи топлина в студените дни, сила и нежност.

Лилавият цвят е загадъчен, енигматичен и елегантен, любима украска на творческите натури. Оригинални, независими и самостоятелни в действията си, те знаят какво искат от живота и се осмеляват да го осъществят. В миналото този цвят се постигал изключително трудно, което определяло и високата му цена. Изборът на лилавото за сватба е израз на висок естетически вкус и стремеж към индивидуалност.

Всъщност, за всяко семейство най-голямото богатство е любовта, чистотата и споделеността на чувствата. Златото е свещено и подхожда на най-важните стъпки в живота на човека. Златото говори за увереност, подкрепа, стабилност и голямо семейство, за слънцето и неговите щедри лъчи.

Ресторанти „Ванита“ , гр. Гоце Делчев – щастливи спомени!

Телефони

+359897923140

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.