Винен туризъм

Семеен хотел Речен рай в Мелник

Приказна природа, ярки звезди и отпускащо спокойствие!

Ще бъдете приятно изненадани и впечатлени. Едва ли ще очаквате в тясната долина на Мелник, която е заобиколена от високи пясъчни пирамиди, да откриете простор, свежест, хармония и стил. 

Семейните хотели имат особено очарование, почерк и домашен уют. Харесват ни заради личното отношение и гостоприемство, заради добре уредените пространства, естествените цветя, авторската кухня, подправките в задния двор и разбиране на местната култура.

Семеен хотел „Речен рай“ дава от всичко по много- природа, широта, комфорт, топлина, вкусна храна. Близката река изпълва въздуха със свежест, а ромонът на оттичащите се от пясъчниците води, приглушава всички звуци. Старите чинари край бреговете `и образуват гъст шубрак, приканващ към приключения. Комплексът притежава безплатен паркинг за всички свои гости, детска площадка и зелени поляни. Архитектурата на хотела е в съзвучие със старите мелнишки къщи. Сградите са елегантно извисени с традиционните кръгли бели комини, каменна зидария и дървени стрехи. Идеята за екологичност намира реализиране в избора на дървото в дограмата, вратите и подовете на стаите, в отоплението с термо помпи, използващи енергия от недрата на земята.

Хотелът е много подходящ за здравословна и спокойна почивка за семейства с деца и за романтичен уикенд. Лятна сватба в този райски кът може да бъде истинска сбъдната мечта. Планинарите също ще бъдат удовлетворени от маркираните и добре познати маршрути в Южен Пирин. 

Разполага с 4 Двойни стаи /макс. настаняване на 2/, 1 Стандартен Апартамент/макс. настаняване на 2+1/ със спалня и дневна зона с диван и маса, 3 Фамилни Апартамента/макс. настаняване на 4+1/ със спалня и отделно разположена стая с 2 отделни легла и 4 Луксозни Апартамента/макс. настаняване на 2+2/ със спалня и отделно разположен просторен хол с диван, баня с джакузи и душ кабина. Всички бани са просторни и оборудвани с душ кабини

Общ капацитет на легловата база: 30 места и допълнителни 12 места, разположени в апартаментите.

Ресторантът e с 50 места и просторна лятна тераса с южно изложение и изглед към емблематичните пясъчни пирамиди на Мелник

http://melnikrechenraihotel.bg/

Адрес

гр. Мелник, местност Двете реки

Телефони

+359 894 50 66 14

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.