Сто добри неща

Сватба на хижа Безбог

Макар и да не се знае много- Безбог от всякъде си става за сватбена дестинация. 

Пишем го в полза на приятелите на това място, които искат да направят важната стъпка в живота си.

Какво трябва за целта- най-важното- МЛАДОЖЕНЦИ! 

От там нататък всичко е лесно:

1*Предоставяме неповторим и запомнящ се декор- през зимата с основен десен в снежнобяло, през пролетта в лилаво като минзухарите или жълто като цветовете на глухарчето, през лятото в синьо- като огледалното езеро /без допълнително заплащане:)/.

2*Имаме официално длъжностно лице, за да бъде всичко легитимно. Това е Ани, която е секретар на читалището в Добринище и е прекрасен водещ 

3*Приготвяме всички атрибути за ритуал според традицията- домашно правена питка с мед и сол, хубава ракийка за наздраве. Осъществяваме професионален инструктаж-кой настъпва , кой е главата на семейството, кой върти главата, кой води хорото и т.н. 

4*И като казахме хоро... на сватба като на сватба- момичетата от танцовия състав на Добринище създават истинско празнично настроение.

5*Разполагаме с банкетна зала със сто места, в стил столова- топла и уютна. Ако Ви се харчат пари, може да си наемете сватбена агенция за украса на вътрешното пространство

6*Най-накрая- предлагаме страхотен МЛАДОЖЕНСКИ АПАРТАМЕНТ- с южно изложение, удобен, хубаво обзаведен и с отлична гледка към връх Безбог.

Това е! Остава само да се решите. Някои вече го направиха!

Добринище Ви очаква!

Адрес

Хижа Безбог

Телефони

+359 74472120

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.