Пътеводител на туристическите изложения

Събития

Пътеводител на туристическите изложения

И въпреки всичко туризмът в България се развива. А ние популяризираме вътрешния туристически бизнес.

Всичко започва със заветното „Да“. 

18-19 Януари Балканското сватбено изложение

Balkanika Wedding Expo София Хотел Балкан

В елегантните зали на луксозния хотел „Балкан“ се представя широка палитра от бизнеси, които имат отношение към организирането на сватбените събития- фотографи, видео оператори, сватбени агенции, бутици за бижута, рокли, цветя, аксесоари, сладкарски ателиета. 

Медиен партньор е списание „Сватба“. 

28 – 31 Януари 2020 SIHRE, Интер Експо Център София

SIHRE

Международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване предоставя директен контакт с производители и вносители на оборудване за хотела, ресторанта и кафетерията. 

Участва Българската асоциация на професионалните готвачи, както и лидерите в кулинарното образование като: Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт Варна, HRC ACADEMY Sofia- водещият кулинарен институт в Източна Европа, познат със своя ресторант „Таланти“ в София. 

Актуални са темите за екологичната среда и въвеждането на системите за пречистване на водата, за въздухът в хотелската стая, за въвеждането на естествени и рециклируеми материали в ежедневието. 

Всичко за естетиката на масата и интериора, както и за вкуса на едно място. 

Предвижда се семинарна програма за хората на туристическия бизнес

13-15 Февруари  Международно изложение „Ваканция и СПА Експо“

Интер Експо Център София

През годините изложението се очертава като среща на браншовите организации в туризма с държавните институции, общините и туристическите медии.  Участието на всички съседни държави, определя събитието като сериозен балкански туристически форум,  доказващ че на Балканите чудесно се разбираме и обичаме да си ходим на гости. 

Българската асоциация за балнео и СПА туризъм участва с отделно оформена площ и собствена презентационна програма.

Интересен е конкурсът за туристически видеоклипове и участието във „Ваканцията“ на Международния Тур Филм Фест – България - „На Източния бряг на Европа“

3-4 Април VII годишна конференция на Travel Academy

Travel Academy Конференция

Екипът на Travel Academy усилено работи за обединяването на туристическия бизнес в България, повишаването на компетентностите и постигането на успехи. Конференцията е диалог, обмяна на опит и B2B форум.  В рамките на събитието се организира независимият конкурс за Българските туристически награди. Конкурсът е изцяло изнесен в дигитална среда като оценяването  равнопоставено се формира от мнението на уважаваното жури и онлайн гласуването на публиките.

Други инициативи на Travel Academy са туристическата борса Travel Expo  през ноември, Нощ на хотелите и др.

9 - 11 Април Туристическа борса „Вашата ваканция“ Бургас

Организира се от Бургаска регионална туристическа асоциация в началото на новия туристически сезон

23-25 Април Международна туристическа борса Културен туризъм Велико Търново

Културен туризъм

Тенденциите в културния туризъм, новите открития и социализирането на паметниците на културата са важни теми на форума. Домакините успяват да подготвят интересна и ползотворна програма всяка година, както за професионалистите в туристическия бизнес, така и за многобройните посетители

23 –25 Април „На източния бряг на Европа"

Международен тур филм фест България

Провежда се във Велико Търново в рамките на Международната борса за културен туризъм

В съвременната дигитална среда и категоричната доминанта на новите интернет медии при формиране на клиентските предпочитания, фестивалът има важна роля за българския туристически бизнес. Той е верен показател за европейските тенденции във визуалните изкуства и реклама и вдъхновяващ форум.

Май Туристическо изложение Уикенд туризъм Русе и фестивал на туристическите анимации

Уикенд Туризъм Русе

По традиция се осъществява в дните в близост до празничния Гергьовден.

Малката Виена е прекрасна през пролетта. Събитието е наситено с много инициативи и музикален фестивал. Посетителите могат да го съчетаят с винени дегустации и кулинарни турове във винарски изби „Левента“ в Русе и „Седем дженерейшънс“ в близкото село Мечка

27 и 28 Ноември 2020 г. Travel Expo 2020 

Travel Expo 2020 

е туристическо изложение с фокус върху продукта и крайния клиент, което ще се проведе в НДК, София. 

Ако желаете професионална маркетингова и рекламна подкрепа за Вашето участие в изложенията в България, свържете се с нас: АРТ ИДЕЯ БГ- АГЕНЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ПР, МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Телефон

+359887769946

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.