15 декември- официален старт на новия ски сезон в Банско

Събития

15 декември- официален старт на новия ски сезон в Банско

От години събитието привлича многобройна публика, превръщайки се в истински зимен празник. Емоцията на началото е завладяваща. Пожелаваме на туристическия бизнес в дестинацията успех и много доволни клиенти!

Забавленията на 15 декември са свързани с много игри и награди като:

„Ловци на съкровища“ в търсене на ключовете на AUDI A3 и подаръци като СПА почивки, уикенди за двама, мобилни телефони  и други

„Включи се в отбора на шампиона“- кой отбор ще спечели?! Невероятното състезание между отбора на световния шампион от Австрия Патрик Ортлиб и на Марк Жирардели. 

„Намери злато в лифта“.

В края на годината Ски център Банско за пореден път получи отличието като най-добър ски курорт в България и освен това се включи в глобалната кампания за ограничаване ползването на пластмаса и еднократни опаковки на своята територия.

Банско подкрепя инициативата на Световния ден на снега /World Snow Day/, който тази година ще се проведе на 20 януари 2019. Инициативата призовава хората да бъдат по-близо до природата, да прекарват повече време заедно, да обичат планината, зимата, снега, ските и всички онези незабравими зимни удоволствия. 

Подкрепяйки детския спорт, децата до 7- годишна възраст имат възможност да карат ски в Банско на символичната цена от 1лв. за дневна карта.

Голямото събитие на Зима 2019г. е стартът на Световната купа по ски при мъжете от 22 до 24 февруари 2019г. в дисциплините алпийска комбинация, супергигантски слалом и гигантски слалом.

За повече информация посетете официалнияb  сайт на Ски център Банско

www.banskoski.com