Балкански винен конкурс и фестивал

Събития

Балкански винен конкурс и фестивал

Над 800 вина от всички 13 балкански страни и Грузия 

участват в конкурсната програма на Балканския международен винен конкурс и фестивал. Събитието е с нов формат, на по-широко място, с повече възможности за изложителите, за посетителите и дори за децата, и домашните любимци. Всичко това се случва в специално винено градче до Националния дворец на културата. 

Участват над 100 изби, с възможност за дегустация и покупка  на повече от 1000 вина. Сред гостите се очаква да бъдат и вносители и дистрибутори от САЩ, Китай, Скандинавия, Белгия, Холандия и др.

Билети

В мрежите на Eventim и EpayGO цените на билетите за винения фестивал на открито са все още на промоционални цени - от 12 лв. за един ден до 20 лв. за тридневен пропуск, а майсторските класове са на цена от 50 лв.

Sofia Restaurant Week  

е партньор на Балканския международен винен фестивал, защото хубавото вино не може без акомпанимента на качествена храна, поднесена в подходяща атмосфера. От 7 до 12 май в София можете да посетите 24 подбрани ресторанти в различен стил. Всеки един от тях подготвя специално 3-степенно меню на цена от 30лв.

Интернет платформата на събитието дава възможност за бърз преглед на менюта и резервация на места. Гостите, оставили коментари и оценки участват в томбола с награди

Музикална сцена

Участват: брас бенд Vivo Montana, както и Стоян Роянов - Я Я и неговата джаз формация. Музиката през трите фестивални дни е специално подбрана от Оля Антонова, добре позната на почитателите с малиновото вино “Трастена”.

www.balkanswine.eu

Адрес

гр. София НДК

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.