ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАШАТА ВАКАНЦИЯ“ БУРГАС

Предстоящи събития

ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАШАТА ВАКАНЦИЯ“ БУРГАС

Уважаеми Дами и Господа, 

От 09 до 11 април 2020 година в Изложбен център „ФЛОРА“ в град Бургас ще се проведе ОСЕМНАДЕСЕТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАШАТА ВАКАНЦИЯ”. 

Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас. 

Програмата на борсата включва туристическо изложение – възможности за общини и фирми, които представят туристически обекти и услуги в сферата на туризма; туроператори и турагенти; хотелиери и ресторантьори; производители и дистрибутори на продукти за туризма; рекламни агенции; туристически сдружения; информационни центрове; природни и национални паркове, резервати; учебни заведения; неправителствени организации; културни институти и др. да представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламно – информационни материали на изложбен щанд;

Друга възможност за участие в борсата: презентация в рамките на съпътстващата програма;

Крайният срок за изпращане на заявки за участие е 31 март 2020 г. на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Надяваме се на Вашето активно участие в ОСЕМНАДЕСЕТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАШАТА ВАКАНЦИЯ”. 

Соня ЕНИЛОВА 

Председател на УС на БРТА

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Адрес

гр. Бургас, изложбен център "Флора"

Телефон

+35956841966

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.