Механи и ресторанти

Ресторант и енотека Uva Nestum

Uva Nestum е винарска изба, бутиков ресторант- енотека и забележително място в региона на гр. Гоце Делчев. Комплексът, разпростиращ се върху площ от 60дка, съчетава в хармония пространства с лозови масиви, цветни градини, детски кътове, спортен център и малко стопанство. 

Uva Nestum носи спокойно , уравновесено и изискано усещане, създадено от хора, които знаят как да съграждат, да претворяват  и да уважават природата. Хора, за които виното е родова традиция, изкуство и сила. 

Избата започва своята история през 2004г. когато са засадени първите лозя. Почвената характеристика и климатичните особености в долината на река Места са подходящи за отглеждане на червени сортове. Днес се отглеждат: Каберне фран, Каберне совиньон, Мерло, Рубин и Сира.

С марката Uva Nestum на пазара излизат изтънчени вина от собствени лозя, плод на грижа и внимание към всички етапи от технологичния процес, раждащ виното. 

Отличия: Бронзов медал от Балканския винен конкурс 2014г. за вино Uva Nestum, Рубин  и Мерло, 2011г. 

Избата предлага вина под марките Uva Nestum, Uva Nestum Rose, Uva Libre и Ширто.

Енотека и ресторант Uva Nestum предлагат невероятно кулинарно изживяване и пътешествие в света на виното. Uva Nestum не е просто място, а общество от ценители на изкуството на добрата храна и превъзходното вино.

Комплекс UVA NESTUM се намира на 1.5 км от гр. Гоце Делчев по пътя към селата Лещен и Ковачевица. Изграден е в живописна котловина между Пирин и Родопите. 

www.uvanestum.com

Адрес

гр. Гоце Делчев

Телефони

+359 800 19 800
+359 889 81 66 11

E-mail

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.